UIL Casa Imobiliare

UIL CASA oferă servicii imobiliare cu valoare adăugata în:

- Consultanţă Retail/Comercial
- Consultanţă în tranzacţii (vânzări/închirieri de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri)
- Asistenţă juridică
- Servicii topografice şi de cadastru
- Negocierea nevoilor tale imobiliare
- Campanii de marketing & advertising
- Evaluare / cercetare / analiză şi soluţionare imobiliară
- Administrarea imobilelor (colectarea chiriei, plata taxelor aferente utilităţilor, verificarea imobilului şi păstrarea lui în condiţia iniţială).

Din 2010 Uil Casa Imobiliare este lider în furnizarea de soluţii imobiliare pentru business, un partener de încredere ce vine în sprijinul tuturor celor care doresc să cumpere, să vândă sau să închirieze o proprietate imobiliară şi să contribuie la creşterea economică a Iaşului. Cuvântul recesiune este doar un factor motivant, transformăm ce este static în dinamic şi găsim oportunităţi acolo unde alţii încetează să le caute.

Suntem o echipă de profesionişti hotărâţi şi determinaţi de a ajuta oamenii în cel mai eficient mod posibil. Specialiştii noştri împărtăşesc valorile, viziunea şi visul clientului nostru. Echipa noastră de consultanţi imobiliari vin în întâmpinarea clientului cu cele mai bune strategii de promovare pentru a asigura expunere maximă ofertelor pe care le reprezentăm. Uil Casa a asistat de-a lungul timpului cu încredere şi solicitudine la relocarea şi extinderea a multor companii locale, naţionale şi multinaţionale, precum şi a sutelor de ieşeni în realizarea visurilor lor.

Visul de a avea o CASĂ!

Rezumat

Uil Casa - Servicii imobiliare din suflet!

Uil Casa se extinde mult dincolo de ceea ce oferă o firmă de brokeraj convențional. Suntem o companie dedicată informării şi creării de parteneriate între companiile locale şi cele globale. Experienţa noastră are la bază transparenţă, consecvenţă şi profesionalism în abordarea oricărei linii de business!

Website