Despre noi

Management Consulting Cluster Iasi

MCC Iasi este o organizatie retea care concentreaza companii specializate in consultanta, consultanti independenti, furnizori si institutii cheie in domeniile consultanta de management, marketing, finantari si management de proiect din regiunea de nord-est a Romaniei.

MCC Iasi reuneste cunostintele si experienta membrilor pentru a ajuta atat consultantii, cat si persoanele care au nevoie de servicii de consultanta pentru definirea clara a scopurilor, sporirea mijloacelor de actiune, reorientarea sau reformularea strategiilor si fortelor disponibile, gasirea de solutii pentru a face fata diferitelor provocari din activitatea economica curenta.

“Insumand peste 1 miliard fonduri atrase si peste 200 de ani de experienta in domeniul consultantei, in care au fost ajutate organizatii publice si private sa-si analizeze si redefineasca stategiile, sa-si imbunatateasca eficienta operatiunilor pentru a-si optimiza resursele umane, financiare si tehnologice sau sa obtina finantari pentru ideile de afaceri, ne-am gandit sa ne unim fortele intr-o alianta a firmelor de consultanta din nord-estul Romaniei”. (Marius Alexa – membru fondator)

Scopul nostru este sa crestem competivitatea in mediul de afaceri si sa promovam serviciile de consultanta din regiune.

Ce facem?

– Transfer de know-how;
– Perfectionare profesionala;
– Integrare servicii;
– Reprezentare;
– Think Tank.